Independer – experts in financieel inzicht

Independer – experts in financieel inzicht

Bij Independer vinden we het belangrijk dat je zelf al je verzekeringen en financiële zaken kunt regelen. We geloven erin dat iedereen dat kan, zolang je maar inzicht en overzicht hebt. En dat is precies waar we je mee helpen. Met een gerust gevoel kun je vergelijken, de beste optie voor jouw situatie kiezen, overstappen of afsluiten. Van een simpele autoverzekering of zorgverzekering tot aan je eerste hypotheek. Bij elke verandering in je leven. Met Independer kun je het allemaal zelf regelen.

Hoe we doen we dit?

Om ervoor te zorgen dat je dit zelf kan regelen, heb je financieel inzicht nodig. En dat geven we je door je te voorzien van: 

 • Duidelijke en heldere informatie
  Bij Independer leggen we je graag alles duidelijk uit en voorzien we je van handige tips om de juiste keuze te kunnen maken. Wil je het hele jaar door op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of bezoek ons weblog.
 • De beste keuze bovenaan
  De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan. Dat klinkt logisch, maar ook de producten van partijen waar we niet mee samenwerken tonen we in de zoekresultaten. Dit maakt onze vergelijking altijd transparant en eerlijk.
 • Slimme tools
  Onze slimme tools kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Helemaal als er iets verandert in je leven. Kindje op komst? Check dan met onze kinderopvangtool hoeveel toeslag je ontvangt en wat de gevolgen zijn van een dagje meer of minder werken. Ook hebben we een tool die je in 15 minuten een goed beeld geeft van je inkomen tijdens je pensioen én tips hoe je een eventueel pensioengat kunt dichten. Maar ook de dagwaarde van je auto bereken je snel bij Independer.
 • Extra hulp
  Kom je er niet uit? Dan staan er dagelijks 100 experts voor je klaar die graag met je keuze helpen. Dit kan via WhatsApp, e-mail of telefoon. Neem gerust contact met ons op.

Hoe vergelijken we?

Alle producten waarvan de premies en voorwaarden bij ons bekend zijn, nemen we mee in de vergelijking. Zo krijg je altijd het meest complete aanbod te zien en kunnen we echt de beste keuze voor jou bovenaan zetten. Ook als we geen samenwerking hebben met die partij. Deze keuze bepalen we op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We vinden dat je namelijk niet alleen naar de laagste prijs moet kijken. Goede polisvoorwaarden, een fijne service en dienstverlening zijn net zo belangrijk. We maken hier gebruik van een wiskundige formule die gebaseerd is op duizenden adviezen van tientallen verzekeringsexperts.